RESERVATION

YHTEYSTIEDOTfb

Puh. +358 40 749 36 99
Puh. +358 40 184 77 20
E-mail: info@nordiccruises.net
Avoinna ma-pe klo 10-15

MATKAN VARAAMINEN JA MAKSAMINENMeripolku_Israel

Matkan voi varata·puhelimitse soittamalla·Nordic Cruises & Tours:n toimistoon + 358 40 7493 699 tai VARAUSLOMAKE -lomakkeen kautta. Voi myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai tulla käymään toimistollamme.

Suosittelemme tutustumaan huolellisesti yleis- sekä Nordic Cruises & Tours:n erityis- ja lisämatkaehtoihin, jotka ovat saatavilla toimistoltamme ja Internet-sivuiltamme. Pyydämme ilmoittamaan kaikki tarpeelliset tiedot sukunimi, etunimi kuten passissa, sukupuoli, koko syntymäaika, kansallisuus, puhelinnumero sekä erityisruokavalio jo matkalle ilmoittautuessa. 

Matka Israeliin. Varauksen vastaanottamisen jälkeen postitamme matkaohjelman, Nordic Cruises & Tours:n lisäehdot sekä kaksi laskua, ennakko- ja loppulaskut. Lisäämme paperilaskuun 10€ laskulisän. Sähköpostitse lähetettyyn laskuun ei lisätä laskutuslisää. Suorittamalla ennakkomaksun tilille eräpäivään mennessä asiakas vahvistaa osallistumisen ja hyväksyy yleiset valmismatkaehdot sekä Nordic Cruises & Tours:n lisäehdot. Ennakkomaksu on 350 euroa / matkustaja. Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 28 päivää ennen matkan alkua, laskussa olevan eräpäivään mennessä. Kun matka varataan alle 28 vrk ennen matkan alkua, koko maksu suoritetaan välittömästi Nordic Cruises & Tours:n tilille IBAN:FI15 5640 0220 2225 20, BIC:OKOYFIHH. Mikäli matkalle lähtöön on alle 14 vrk, maksukuitti lähetetään Nordic Cruises & Tours:n toimistolle sähköpostilla. Jos ennakko- tai loppumaksua ei ole suoritettu ajoissa matkavaraus peruuntuu automaattisesti.

Pyydämme ottamaan yhteyttä mikäli matkan varaamisen jälkeen teidän suunnitelmat muuttuvat ja haluatte tehdä peruutuksen.

Risteilymatkat. Matka tulee maksaa viimeistään 14 päivää ennen lähtöä. Kun varaus tehdään myöhemmin kuin 14 päivää ennen lähtöä, on matka maksettava heti. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja laivamuutoksiin.