YHTEYSTIEDOTfb

Puh. +358 40 749 36 99
Puh. +358 40 184 77 20
E-mail: info@nordiccruises.net
Avoinna ma-pe klo 10-15

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018. Tietosuoja-asetus korvaa vanhan henkilötietolain. Se takaa asiakkaalle laajemmat oikeudet ja määrittelee sen, miten yritysten tulee noudattaa uusia määräyksiä.

Nordic Cruises & Toursille on tärkeää, että asiakkaiden henkilötiedot ovat turvassa.

Olemme sitoutuneet suojaamaan palveluidemme käyttäjien yksityisyyttä tietosuoja-asetuksen sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa esitetään EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa vaaditut tiedot sekä kerrotaan tavastamme käsitellä henkilötietoja.

Tietosuojaselosteemme kattaa kaikki henkilötiedot, joita keräämme asiakkailtamme. Saamme henkilötietoja matkoja varattaessa ja asiakaspalautelomakkeista. Näitä tietoja käsitellään yrityksen sisällä ja matkustustiedot luovutetaan kolmansille osapuolille kuten lentoyhtiöille, hotelleille sekä muille yhteistyökumppaneille. Ilman henkilötietoja emme voisi tuottaa käyttäjälle palveluitamme. Henkilötietoja tarvitaan, jotta varaukset voidaan käsitellä ja toimittaa niihin liittyvä tieto asiakkaille. Henkilötietoja käsitellään vain tietosuojaselosteessa kuvatun käyttötarkoituksen mukaisesti ja vain siinä määrin ja niin kauan kuin se on käyttötarkoituksen ja voimassaolevan lainsäädännön perusteella tarpeellista. Henkilötietojen säilyttäminen ja käsittely ovat osa palveluntuottamista ja takaavat yhteistyön viranomaisten sekä muiden lakia valvovien tahojen kanssa. Tietosuoja on huomioitu yhteistyökumppaneiden ja palveluntarjoajien välisissä sopimuksissa.

Päivitämme tietosuojaselostetta tarvittaessa.

Rekisterinpitäjä
Sibi & Marketing Oy, Nordic Cruises & Tours
Y-tunnus 2387319-7
Pekankatu 4, 96200 Rovaniemi
Sähköposti: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Puhelin: 040 749 36 99

 

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tietoja käsitellään sovittujen palvelujen tuottamiseen, palvelujen ja tuotteiden toimittamiseen asiakkaalle, tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen, laskutukseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Tietoja käytetään myös markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä:                            

Nordic Cruises & Tours
Y-tunnus 2387319-7
Pekankatu 4, 96200 Rovaniemi
Sähköposti: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Puhelin: 040 749 36 99

Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti.
Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevissa tiedoissa oleva virhe oikaistuksi. Virheen oikaisemista koskeva pyyntö tulee tehdä kirjallisesti tai puhelimitse.
Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, mikäli henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty tai lainsäädännön perusteella niitä ei tarvitse säilyttää.  Voit myös peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tiettyyn käyttötarkoitukseen, mikäli säilyttämiselle ei ole lakisääteistä perustetta tai kieltää suoramarkkinoinnin ottamalla yhteyttä toimistoomme.

 

Kerättävät henkilötiedot

Etu- ja sukunimet
Osoitetiedot
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Sukupuoli
Kansalaisuus
Passin numero Israelin matkoilla
Asiakkaan itsensä antamat lisätiedot, esim. erikoisruokavaliot tai fyysiset rajoitteet
Matkapakettien ja lisäpalveluiden varaukseen liittyvät tiedot, kuten matkakohde, lähtöpäivä, varauspäivä, hotelli- ja lentotiedot, matkan hinta, alennukset ja alennusperusteet, varausseurue, matkaan liittyvät lisäpalvelut kuten retket
Suoramarkkinointikiellot
Asiakkaan palveluhistoria
Asiakaspalautteet käytetyn palvelun jälkeen
Yritysasiakkailta tiedot yhteyshenkilöistä ja heidän yhteystietonsa
Asiakkaan yksilöivä asiakasnumero
Edellä luetellut tiedot tallennetaan, jos ne liittyvät asiakkuuteen. Käsittelemme erityishenkilötietoryhmiä, kuten terveystietoja vain siinä määrin, kun ne ovat välttämättömiä tuotettavien palveluiden turvallisuuden kannalta. Näitä henkilötietoja käsittelemme erityisellä huolellisuudella ja suojaamme ne tietosuojalainsäädännön määräysten mukaisesti.

 

Tietolähteet

Asiakkaan itsensä suoraan, matkakumppanin kautta, matkanjohtajan kautta tai yhteistyöyrityksen eli tilaajan luovuttamat tiedot
Matkojen ja lisäpalvelujen ostoista ja tarjouspyynnöistä kertyvät tapahtumatiedot asiakkaan ollessa varaaja, seuralainen tai osa ryhmää
Asiakkaan antamat tiedot asiakaspalveluun liittyvissä tilanteissa
Asiakkaan mahdollisesti omalla suostumuksellaan toimittamat lääkärinlausunnot matkan peruutustapausten yhteydessä
Väestörekisterikeskuksen tietojen päivitys (osoitetietojenpäivitykset)

 

Tietojen luovutukset

Palvelun toteuttamiseksi luovutetaan palvelun tarjoamisen kannalta välttämättömät tiedot palvelun tarjoajalle, esimerkiksi lentoyhtiöille ja hotelleille sekä ryhmän matkanjohtajalle. Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille myynti- tai markkinointitarkoituksiin ilman asiakkaan erikseen antamaa lupaa.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja voidaan joutua jakamaan lakisääteisten velvollisuuksien perusteella, esimerkiksi ulkomaalaiselle ministeriölle tai veroviranomaiselle. Kirjanpidosta säädetyt lait velvoittavat meidät pitämään kirjaa liiketoiminnastamme sekä säilyttämään muuta kirjanpidollista materiaalia laissa määritellyn ajan.

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, jos käyttäjän pyytämän palvelun tekninen toteuttaminen sitä edellyttää. EU:n ulkopuolisilta yhteistyökumppaneilta edellytetään EU:n tietosuojakäytäntöjen täyttämistä.

 

Henkilötietojen suojauksen periaatteet

Henkilötiedot sijaitsevat Helposti laskut-järjestelmässä sekä lukituissa kaapeissa paperitulosteina.

Tietoja käsittelevät tietosuojaan perehdytetyt työntekijät, joiden toimenkuvaan henkilötietojen käsittely kuuluu sekä yhteistyökumppanit. Henkilötietoja ei luovuteta asiaankuulumattomille tahoille. Toiminnassamme pidämme huolta rekisteröidyn oikeuksien toteutumisesta. Tietosuojan vaarantuessa ilmoitamme siitä asetuksen asettaman aikarajan puitteissa viranomaiselle sekä rekisteröidyille. Toimintamme kuitenkin pyrkii näiden tilanteiden ennaltaehkäisyyn.

 

Yhteystiedot

Nordic Cruises & Tours, Sibi & Marketing Oy
Y-tunnus 2387319-7
Pekankatu 4, 96200 Rovaniemi
Sähköposti: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Puhelin: 040 749 36 99