RESERVATION

YHTEYSTIEDOTfb

Puh. +358 40 749 36 99
Puh. +358 40 184 77 20
E-mail: info@nordiccruises.net
Avoinna ma-pe klo 10-15

VIRONC_Tallinn02

KATSO MEIDÄN MATKAOHJELMA >>

Saarenmaalla ihastellaan ainutlaatuista luontoa, Pärnussa ja Narva-Jõesuussa vietetään rantalomaa, Otepää tarjoaa liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden. Muita kohteita ovat kulturelli Tartto, rauhallinen Haapsalu, historiallinen Rakvere ritarilinnoineen ja ihanan romanttinen Vihula.

Monipuolinen Tallinna on täynnä elämää

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Suomenlahden rannalla Pohjois-Virossa. Ihastuttavan keskiaikainen ja samalla hämmästyttävän moderni kaupunki on suomalaisten vanha tuttu. Tallinnan sydän - Euroopan parhaiten säilynyt vanha kaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhankaupungin keskuksessa Raatihuoneentorilla sijaitsee goottilaistyylinen Raatihuone sekä Raadinaapteekki, Euroopan vanhin yhtäjaksoisesti toimiva apteekki. Lisäksi Tallinnassa on paljon vanhoja kirkkoja ja korkeita torneja, erilaisia museoita, upeita palatseja sekä lukuisia puistoja ja kauniita katuja. Lapsiperheiden suosittu vierailukohde on Tallinnan eläintarha.

Ostoksia, ostoksia...
Suomalaiselle shoppailijalle Tallinna on onnela. Hintataso lahden toisella puolen on edelleen hieman kotimaista huokeampi ja hyviä löytöjä voi tehdä myös kevyellä kaupunkikierroksella. Vanhankaupungin katujen ja kujien erikoisliikkeet tarjoilevat muotia, taidetta, designesineitä ja sisustuselementtejä. Vanhankaupungin muurin äärelle taas ovat ryhmittyneet perinteisien käsitöiden myyjät.

Hemmottelua...
Tarjoavat kaupungin lukuisat kauneushoitolat ja Day Spat. Ihania hoitoja sekä kosmetologi-, kampaamo- ja parturipalveluita saa edulliseen hintaan. Myös perinteisiä terveyttä edistäviä kylpylähoitoja on tarjolla.

Hyvää ruokaa ja juomaa...
On tarjolla kävelymatkan etäisyydellä missäpäin tahansa Tallinnaa oletkin! Halusitpa kevyttä pikapurtavaa tai hyvätasoisen·illallisen pidemmän kaavan mukaan, niin virolaisia kuin etnisiäkin vaihtoehtoja on lukuisia.

Lisätietoa Virosta ja Tallinnasta löytyy http://www.visitestonia.com/fi/